Tarieven & PGB/ZIN

Hoofdzaak coachpraktijk is een officieel erkende beroepspraktijk en is aangesloten bij beroepsvereniging CAT.  Ik werk samen met het Activeringshuis, de Gemeente Tilburg, Breda, Heusden en Best.  Dit houdt in dat (nieuwe) cliënten door de gemeente kunnen worden doorgestuurd naar Hoofdzaak coachpraktijk.

Kinderen met een Jeugdhulp-indicatie kunnen deze kosten uit hun persoonsgebonden budget (PGB) betalen. Jongeren vanaf 18 jaar met een WMO-indicatie kunnen de begeleiding betalen vanuit ZIN-indicatie en wordt direct door de gemeente zelf gefinancierd. Is er nog géén indicatie voor PGB of ZIN aangevraagd? Zet dan de aanvraag zo spoedig mogelijk in gang. Neem contact op met de Gemeente of met Hoofdzaak. Ik informeer je graag.

Kwam je kind eerder niet in aanmerking voor een PGB en is deze behoefte nog steeds aanwezig? Neem dan alsnog contact op met het Gemeentelijke Toegangsteam en bespreek de behoefte aan begeleiding. De transitie van Jeugdhulp naar de Gemeente heeft er namelijk voor gezorgd dat er meer hulp beschikbaar is voor de doelgroep van Hoofdzaak. Als je hulp nodig hebt met de aanvraag bij de gemeente, neem dan contact met me op.

 


Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.