Ben de energie die je wilt aantrekken

Ieder succes start met een heftig verlangen

Als jij niet opgeeft, is er alleen uitgesteld succes

What if I fall, but darling what if you fly?

Succes is slechts 1 stapje verder dan mislukking

GO VIP COACHING

 

Als jij echt next level wilt gaan. Als jij heel helder hebt, dat je nu niet het leven leidt dat bij je past. Je wil je gaan focussen op je sterke kanten en afscheid wil nemen van je beperkende shit. En je weet alleen nog eventjes niet hoe. Dan is het VIP-traject echt iets voor jou!

Intake
Tijdens een uitgebreide intake onderzoeken we eerst waar je nu staat, waar je tegen aan loopt en waar je naartoe wil. Als we dat samen inzichtelijk hebben gemaakt, maak ik een persoonlijk VIP-plan op. Zodat we heel duidelijk hebben wat je droomdoelen zijn, wanneer je deze behaald hebt en waar je tussentijds nog op mag bijsturen.

Deep diven
En dan gaan we aan de slag. We gaan écht hardcore aan de slag met wie je bent, naar welke versie van jezelf je op zoek bent en wat die versie wil bereiken. Met een duidelijk focus op: WAAROM en HOE. Je gaat samen met mij onderzoeken, ervaren en experimenteren. Bijschaven en vooral ga je genieten van de successen die je onderweg al tegenkomt. We werken concreet en dus op basis van een plan, waarin jij stapje voor stapje bij je doel komt. We kijken wat er in jouw situatie nodig is. 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hulpvragen
Je kunt bij mij terecht voor het verbeteren van motivatie, mindset, concentratie, ontspannen, het verminderen van faalangst, piekeren, stress regulatie, energie regulatie, hooggevoeligheid, hoogsensitiviteit (HSP), AD(H)D en andere aanverwante leeftijdsgebonden problematieken. 

Vorm
Dit traject heeft alles wat je nodig hebt om daar te komen wat jij wil bereiken:

  • persoonlijke 1-op-1-coachsessies (live & online)
  • 1-op-1-Question-Answer-mails van mij
  • praktische coachvideo’s & audiobestanden
  • wekelijks appcontact
  • een inspiratiemoment voor ouders

Interesse?
Aangezien ik het belangrijk vindt voor dit traject jou ALLES te kunnen geven, heb ik hiervoor een beperkt aantal plekken beschikbaar. Op dit moment heb ik nog geen nieuwe plekken beschikbaar. Ga jij echter helemaal aan van mijn aanpak, mijn werkwijze, mijn taal, voel je een klik en weet je gewoon dat je met mij wil werken? Geef je dan nu HIER OP VOOR DE WACHTLIJST dan benader ik je zodra er een plaats vrijkomt.

 

 

Ik voelde me totaal niet oke. Op school, thuis. Eigenlijk had ik het ook niet fijn met mijn vrienden. Ik weet nu dat vooral de mindset niet goed ging. Ik snap nu dat ik het zelf doe en het ook anders kan doen.

Lou - Dorst

Ik ben heel erg blij dat ik met Wendy heb gewerkt. Ze snapte mij. Ze ziet het ook als ik niet eerlijk ben naar mezelf. Dat was irritant. Ik heb er heel erg veel van geleerd. Ik denk nu heel anders over wat ik doe en ook over wie ik ben. Ik leg het weleens uit dat ik mezelf nu leuker vindt.

Zaida - Tilburg

NIEUWE FOCUS HOOFDZAAK

Hoofdzaak adviesdiensten voor bedrijven


Heb je behoefte aan (bedrijfs)advies ten aanzien van:
Vitaliteit, Verzuimpreventie of stress sensitief werken?

Dan hoor ik graag van je via:
wendy@hoofdzaakcoachpraktijk.nl of whatsapp: 06-16487524.

De coachpraktijk is gesloten voor particulieren.
Ik werk niet meer als coach/therapeute.

Dit zal sluiten in 60 seconden