Ervaringen coaching/begeleiding

Hieronder vind je enkele reacties van andere cliënten:

COACHING
Sander - 21 jaar:
Wat voor mij heel erg werkte was dat we iedere keer keken wat er nodig was om te doen. Soms praten we over praktische dingen en op andere momenten deden we  meer therapie-achtige oefeningen. Ik heb eerder bij een psycholoog en maatschappelijk werker gelopen, maar dat was het steeds net niet, of zo. Het lijkt wel of het bij Wendy alles in 1 is. Fijn.
*
COACHING
Marloes - 26 jaar:
Ik heb mijn leventje weer op de rit. Koppig als ik ben, dacht ik overal al het antwoord op te weten. Maar het klopt: je moet dingen anders gaan doen om een ander en beter resultaat te krijgen. En je moet hulp toelaten. Dankjewel Wendy!
*
E-COACHING
Marieke - 30 jaar:
Ik vond juist ook het stuk e-coaching heel erg fijn. Door dingen op te schrijven kun je ze goed op een rijtje zetten, overzicht creëren in je hoofd.
*
BEGELEIDING
Jaap - 17 jaar:
De sfeer thuis is wel 300% beter dan deze voor de begeleiding was. Er gebeurt nog weleens wat, maar er is veel minder vaak ruzie en het is veel minder heftig. Het lijkt alsof ik het nu beter overzie. En dan is het soms handiger als ik me wat anders opstel tegenover mijn ouders.
*
BEGELEIDING
Sander - 27 jaar:
Ik weet duidelijker wat ik moet doen om overzicht te maken in mijn hoofd;  weet nu sneller wat me te doen staat. Omdat de begeleiding wekelijks is, heb ik altijd een stok achter de deur.
*
STUDIEBEGELEIDING
Loren - 16 jaar:
Ik ben niet langer een 'te laat kom-persoon'.  De praktische tips helpen me mijn hoofd op te ruimen. En het belangrijkste is dat ik helemaal bij ben voor school!
*
STUDIEKEUZECOACHING
Leana - 15 jaar:
Wendy begreep goed hoe ik in elkaar zit. Ik weet nu beter wat ik kan en kan beter buiten het hokje kijken.Moeder Leana: ze heeft nu een duidelijker beeld van haar mogelijkheden, meer inzicht in zichzelf en voelt zich daardoor zelfverzekerder.

COACHING
Jorrit - 16 jaar:
Eindelijk begeleiding zonder een wijzend vingertje. En ik snap mezelf nu gewoon beter.
*
COACHING
Esmee - 21 jaar:
Wendy gaf me de handvatten en het zelfvertrouwen om de knop om te zetten.
*
COACHING
Mart - 11 jaar:
Het belangrijkste dat ik geleerd heb is dat ik een keuze hoe ik me gedraag.
*
COACHING
Marije - 10 jaar:
Ik vond het helemaal niet spannend, maar juist leuk om naar Wendy te gaan. Het voelde niet echt als super hard werken, maar ik heb wel veel van haar geleerd.
*
STUDIEBEGELEIDING
Thijs - 18 jaar:
Wendy had me door en confronteerde me daar mee. Iedere keer weer. Op een manier die ik kon 'handelen'. Dat was fijn omdat ik eindelijk verder kwam. Niemand was dat tot dat moment bij mij gelukt.