Ervaringen Allergie Reset Methode

Hieronder vind je enkele ervaringen van cliënten die de Allergie Reset Methode (ARM) hebben gedaan:

Mieke - 29 jaar:
ARM - Mijn zoontje had vanaf geboorte buikpijn, exceem, en benauwdheid. Via bloedonderzoek werden we niet veel wijzer totdat we via het Alternatieve circuit een allergietest deden. Daar kwamen allergieën en intoleranties uit voor: gluten, ei, melk. We zijn toen in contact gekomen met Wendy en de Allergie Eliminatie methode. Sindsdien gaat het super goed met hem. Hij eet alles weer en lijkt nergens meer allergisch op te reageren. Toen mijn zoontje vorige winter een paar weken lang pittig ziek was, leek hij weer te reageren op melk en toen zijn we terug geweest voor een eenmalige onderhoudsbehandeling. Daarna was het weer in balans en is alweer bijna een jaar volledig allergievrij. Ik kan het iedereen aanraden!
*
Jet - 70 jaar:
ARM - Ik heb mijn hele leven lang vage gezondheidsklachten gehad. Ik voelde me eigenlijk nooit echt lekker. Dag in dag uit. Het voelde een beetje als een kater, maar dan dus zonder de alcohol. Heel vervelend. Ik had ook veel jeuk op zichtbare en ook op niet zo'n charmante plaatsen. Maar ik had nooit echt heftige buikklanten. Dus heb ik nooit serieus stilgestaan bij een mogelijke allergie. Totdat Wendy mij vertelde over de link tussen vage klachten, voeding en onder andere AD(H)D. Ik dacht toen 'baat het niet, schaadt het niet'. Tijdens de intake werd haar vermoeden bevestigd: ik had een lactose, eiwit en gluten intolerantie. De behandeling sloeg direct aan. Iedere week dat ik op iets nieuws werd behandeld, voelde ik me steeds beter worden. Zowel de jeuk als die kater zijn inmiddels verdwenen. Ik kan het gewoonweg niet geloven. Dankjewel Wendy!
*
Daantje - 25 jaar:
COACHING/ARM - Ik kwam al een tijdje bij Wendy voor coaching. dit beviel heel erg goed. Ik kreeg mijn leven steeds beter op de rit. En toen ik haar vertelde van mijn diagnose PDS, reageerde Wendy heel bijzonder. Dat ik daar echt wel vanaf kon.... Ze vertelde mij over deze nieuwe methode die ik heel vaag en tegelijkertijd interessant vond. Mijn PDS had al heel mijn leven heel veel impact op mijn leven gehad. Aangezien bleek dat ik een gedeelte vergoed kreeg, heb ik toch de keuze te proberen.... Ik ben zo blij dat ik ervoor ben gegaan. Ik was altijd bezig met buikpijn voorkomen, geen verkeerde dingen eten, moest altijd op irritante momenten naar het toilet. Dit is niet meer. Ik kan niet uitleggen hoe het werkt, maar het werkt. Als je een allergie hebt: echt gewoon doen. Mijn leven is nu zo anders.
*