Draft

LIVE MASTERCLASS THE MINDSHIFT

Tijdens deze intieme, intensieve masterclass maken we verder kennis elkaar en met de rest van de groep. We proeven van de wet van aantrekkingskracht, doen krachtige oefeningen samen en alleen, leren over succesformules en werken vanuit een mooi werkboek. We gaan op zoek naar je dromen en maken een praktisch plan met concrete eerste stappen.

We werken een hele dag van 10.00-15.00 uur in een fijne rustige setting met maximaal 8 deelnemers. Deze dag vind plaats in Tilburg is geheel verzorgd.

  • Een dag vol inspiratie en inzichten
  • Een mooi werkboek
  • Een persoonlijk actieplan met concrete stappen
  • Een hele dag werken met mij en andere like-minded people
  • Een geheel verzorgde dag met drinken, fruit en lekkere lunch

Evaluatie

Ik bied deze pilot aan tegen een speciale pilotprijs en vraag daarvoor een tegenprestatie van je terug. Enkele dagen na de workshop deel je je ervaringen over deze pilot met mij, zodat ik dit kan gebruiken voor het optimaliseren van mijn aanbod en het ontwikkelen van andere diensten.

Eenmalige pilotprijs: €285,-.

Datum: een zaterdag eind september (wordt z.s.m. gecommuniceerd)

 

Wat kun je verwachten

Stap 1: Intake

Voorafgaand aan een Masterclass of VIP-dag hebben we een uitgebreide intake 1-op-1. Bij een Focus sessie onderzoeken we eerst samen welke angst(en) je precies hebt.  Zo kijken we waar het ooit begon en in welke situaties je er last van hebt. We bekijken en checken samen hoe het bij jou en voor jou werkt. Aan de hand van concrete voorbeelden uit jouw leven pluizen we je angst uit op een hele praktische, visuele manier.

Stap 2: Masterclass

Een Focus Track bestaat uit een aantal sessies waarin we inzoomen op één onderwerp of angst. Met de verwerkingsversneller zoomen we in op je gevoel, emotie of beeld en verkleinen de emotionele lading die aan deze herinnering of het onderwerp kleeft totdat het weg is of zo klein dat je het goed kan handelen. Zodat je daarna daadwerkelijk kunt verwerking en loslaten.

Contra-indicaties

Voor andere angsten én in het geval van meerdere problematieken en/of stoornissen, verwijs ik je graag door naar een gespecialiseerde psycholoog. Stuur me in dat geval een e-mail, zodat ik je in contact kan brengen.