Ben de energie die je wilt aantrekken

Ieder succes start met een heftig verlangen

Als jij niet opgeeft, is er alleen uitgesteld succes

What if I fall, but darling what if you fly?

Succes is slechts 1 stapje verder dan mislukking

de eerste toolkit boostmaand 

start in mei 2023!

Heb jij al gehoord over de Toolkits van Hoofdzaak en heb je misschien interesse?

Meld je dan nu aan via de knop hieronder!

 

Het werkt echt. Ik zei altijd dat ik niet kon studeren. Maar laatst had ik een 9 voor Topo!  – Martje – Kaatsheuvel

Ik kan er niet zo goed tegen als iemand zegt dat ik iets moet doen. De tips van Wendy waren zo easy dat ik het wel wilde proberen. En ja school is nu anders. Ik doe het zal ik maar zeggen nu echt voor mij.   – Sou- Eindhoven

Ik weet nog dat ze vertelde dat ik veel teveel tijd bezig was met studeren en dat je minder tijd écht meer kan doen. Dat geloofde ik eigenlijk niet. Maar het klopt toch wel. Ik kan me beter concentreren en ga niet steeds tussendoor onzin doen.  – David- Tilburg

Over de toolkits

TOOLKIT MAKKELIJKER STUDEREN

In deze toolkit krijg je de beste tips en handvaten om stukken makkelijker te studeren. We gaan onder andere aan de slag met je mindset,  je leert hoe je slimmer gebruik kan maken van je brein, overzicht kan creeren en hoe je een fijne planning maakt.

start in mei 2023

TOOLKIT BETER ONTSPANNEN

In deze toolkit leer ik je de fijnste methodes en technieken om je lijf te ontspannen. Wat werkt goed en waarom is dat? Deze toolkit is echt iets voor jou als je vaak een vol hoofd hebt, veel piekert of merkt dat je last hebt van vermoeidheid of een onrustig lijf.

start nog niet bekend

TOOLKIT JE STUDIEKEUZE

In deze toolkit neem ik je mee in de de verschillende stapjes en inzichten die belangrijk zijn bij het maken van een studiekeuze die echt goed bij je past. Middels verschillende oefeningen krijg je steeds beter inzicht bij welke richtingen te aanspreken en welke opleidingen daarbij passen. 

start nog niet bekend

TOOLKIT MINDSET & DE LAW OF ATTRACTION

In deze toolkit neem ik je mee in de wereld van de wet van aantrekking. The law of attraction. Ik geef je inzichten over hoe energie werkt, hoe je gedachten je werkelijkheid beinvloeden en wat je mindset te maken heeft met hoe tevreden je bent met het leven dat je nu leeft. Ik inspireer  je om hier op een betere manier gebruikt van te maken en het voor je te laten werken.

start nog niet bekend

About HOOFDZAAK

 

JIJ BENT GEWELDIG EN IK ZIE DAT.

Ik ben Wendy van Hoofdzaak Coachpraktijk & Academie en de afgelopen 13 jaar heb ik me verdiept in alles dat helpend kan zijn voor de persoonlijke groei en lifestyle van jongeren. Van gedachtenkracht en positieve psychologie, tot lichaamsgerichte therapie, de kracht van taal en de universele wetten. En dit is wat ik je erover kan zeggen: de meeste dingen werken re-de-lijk, maar een paar dingen werken als een tierelier.

En hier richt ik me dus graag op. Zodat jij dat niet meer hoeft te doen. tongue-out

Dus als je op een NON-NONSENSE manier, DUIDELIJKE STAPPEN wil maken en durft te DEEPDIVEN, dan zijn de toolkits écht voor jou!

Toolkit Makkelijker Studeren –

een hele maand ondersteuning in de community!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tips & trics

NIEUWE FOCUS HOOFDZAAK

Hoofdzaak adviesdiensten voor bedrijven


Heb je behoefte aan (bedrijfs)advies ten aanzien van:
Vitaliteit, Verzuimpreventie of stress sensitief werken?

Dan hoor ik graag van je via:
wendy@hoofdzaakcoachpraktijk.nl of whatsapp: 06-16487524.

De coachpraktijk is gesloten voor particulieren.
Ik werk niet meer als coach/therapeute.

Dit zal sluiten in 60 seconden