Allergie Reset Methode

Wat is het?
Voor het onderzoeken en behandelen van allergieën maak ik gebruik van de Total Reset Methode, een eliminatie methode die lijkt op de TAT,- en NAET-therapie maar een breder toepassingsgebied kent. De Allergie Reset Therapie is pijnloos en ook geschikt voor jonge kinderen.

Hoe werkt het?
Allereerst zoek ik, door middel van allergenen buisjes, welk stofje de allergie bij jou veroorzaakt.
Vervolgens breng ik je in contact met deze ‘veroorzaker’. Dit contact bestaat uit het vasthouden van een buisje dat geladen is met de energie van de ‘veroorzaker’, waarvan de lading vele malen hoger is dan de eigen lichaamsenergie. Tegelijkertijd stimuleer ik via pressuurpunten op je lichaam de doorstroming van deze andere energie. Op deze manier 'ont-blok' ik, als het ware, je geblokkeerde systeem zodat je natuurlijke energie weer kan gaan stromen. Ik stel zo je automatische afweersysteem weer in werking en spreek het zelfgenezend vermogen van je lichaam weer aan zodat het krachtig genoeg wordt om de allergie te bestrijden.

Uitsluiting
Vanaf het einde van de behandelsessie mag je aansluitend 25 uur geen enkel contact hebben met de allergie veroorzaker. Je krijgt hiervoor per allergeen informatie van me mee. Hierna is je immuunsysteem weer in balans waardoor het lichaam de ‘kwade stof’ probleemloos of veel beter te kunnen verdragen.

Kosten
€ 50,- per sessie

Twijfel je nog? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan waarna je beslist of deze therapie jou kan helpen.

 

Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen?