Ben de energie die je wilt aantrekken

Ieder succes start met een heftig verlangen

Als jij niet opgeeft, is er alleen uitgesteld succes

What if I fall, but darling what if you fly?

Succes is slechts 1 stapje verder dan mislukking

Welkom bij Hoofdzaak.

Ik ben blij dat je hier bent.

Wendy van der Giessen

Therapeut – Coach voor jongeren

Ik ben Wendy, gecertificeerd Therapeut en coach. 

Ik ben Wendy, moeder van twee geweldige zonen, Jongerencoach en Holistisch therapeut (natuurgeneeskundig) bij AD(H)D, HSP. Ik ben het gezicht van, en de kracht achter Hoofdzaak. 13 jaar geleden startte als eerste in Tilburg, Noord-Brabant, een fysieke praktijk speciaal voor JONGEREN met ADHD, ADD en hoogsensitviteit (HSP).

De praktijk was toen aangesloten bij verschillende gemeentes in Noord-Brabant en werkte vanuit doorverwijzing vanuit de huisarts en de Gemeentelijke toegang voor Jeugd en WMO-Zorg.

Enkele maanden geleden maakte Hoofdzaak de overstap naar een online academie met de FOCUS op interactief en online INSPIREREN EN COACHEN. Een vorm die beter past bij de maatschappij en de jongeren van nu.

Hoofdzaak staat voor holistische deskundigheid en no-nonsense taal. Weten vanuit boeken én versterkt door eigen ervaring. Ik hou van eerlijk en zuiver, ben niet vies van een beetje provocatie en ben ALTIJD pragmatisch.

Ervaring met …

Ik heb van kinds af aan veel last gehad van vage klachten; vermoeidheid, allergieën, slaapproblemen.

Opgroeiend in een gezin met prikkelgevoelige karakters was ik al heel jong bezig met het zoeken naar mezelf, mijn identiteit, het uitpluizen van gedrag en om te gaan met mijn gevoeligheid die ook door mijzelf nog niet helemaal begrepen werd.

AD(H)D bij meisjes en hoogsensitiviteit (HSP) was toen nog niet zo bekend, als nu gelukkig het geval is. 

Mijn aanpak

Ik GELOOF in een aantal belangrijke dingen in het leven.

De kracht van gedachten & kennis is macht. ALs je iets kan voorstellen in je dromen, dan kun je het waarmaken.

Er zijn genoeg psychologen en coaches en maatschappelijk werkers. Fijne zorgverleners waar je iedere week een uur terecht kunt.

Mijn aanpak is anders dan je wellicht gewend bent. Je bent niet bij de psychiater of de psycholoog, ook niet bij de maatschappelijk werker, maar bij een coach/therapeut. En wat maakt dan het verschil?

In mijn begeleiding/coaching leer ik jongeren te kijken naar wat er allemaal mogelijk is wanneer je los van je beperkingen gaat denken. Ik vind het belangrijk om een jongere te leren naar hun gevoel te luisteren en hen uit te dagen zich niet neer te leggen bij de situatie, maar te kijken naar wat ze zelf kunnen veranderen. Door de drukte een plek te geven, ontstaat er ongelofelijk veel ruimte voor andere dingen.

Mijn expertisegebieden: 

  • Makkelijker Studeren
  • Beter slapen
  • Leren ontspannen
  • Omgaan met prikkels en emoties
  • Mindful mediagebruik
  • Motivatie & mindset
  • Studiekeuze 

It’s important to find a therapist that’s a good fit. Let’s chat!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet.

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum.

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa. Proin eget tortor risus. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus.

Divi Therapy

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec.

Newsletter

DE COACHPRAKTIJK IS GESLOTEN

Hoofdzaak adviesdiensten voor bedrijven


Hi! De coachpraktijk is voor particulieren gesloten. Ik werk niet meer als coach/therapeute. Wél bied ik mijn brede kennis voortaan aan als Adviseur.

Heb je behoefte aan (bedrijfs)advies ten aanzien van Vitaliteit, Psychosociale arbeidsbelasting (PSA) en stress sensitief werken? Stuur me een berichtje via: wendy@hoofdzaakcoachpraktijk.nl en whatsapp: 06-16487524.

Dit zal sluiten in 60 seconden