Master je mindset

Master Je Mindset is de eerste online cursus voor jongeren in het Nederlands, waarin je écht leert en voelt wat het hebben van een  krachtige mindset doet met je motivatie, je gevoel, je geluk en je succes. 


PERSONAL COACHING - ONLINE GROEPSCOACHING - VIDEO COACHING - DIGITALE OPDRACHTEN - INSPIRERENDE COMMUNITY

Persoonlijke intake

We maken 1-op-1 kennis en maken een deep dive in jouw werkelijkheid, waar je tegen aan loopt en welke dromen je hebt.

Full Focus Workshop

In deze 1-op-1 workshop maken we een plan dat echt bij jóu past. Ik dompel je onder in wat er allemaal mogelijk is, wanneer je kritisch naar je zelfpraat gaat kijken.

Friendly Support

Ik ben online dichtbij om je liefdevol op het juiste pad te brengen en houden.

Wonderful Workbook

Je hoeft nooit te wachten. Je kunt altijd aan de slag in je Workbook!

 

Group calls

Twee keer per maand is er een groepscall. Een LIVE en veilige, waardevolle mastermind met alleen maar gelijkgestemde jonge mensen.

Personal Video

Iedere maand beantwoord ik een persoonlijke vraag van jou per personal video.

COMMUNITY

Je krijg toegang tot een fijne, veilige inspirerende community van inspirerende leeftijdsgenoten.

BONUS

Audio Relax & Succes

(twv € 29,-)

 

BONUS

Audio SOS Heftige emoties

(twv € 29,-)


Wil je alles leren over hoe je je ideale leven wél naar je toe kan trekken? Wil je meer weten over wat een mindset is en doet?  En welke invloed dit heeft met je motivatie van binnenuit? Dan is deze cursus helemaal the bomb!

We zoomen in op de gedachtenkracht en de Wet van aantrekking. Je leert over universele wetten, hoe ze werken en hoe jij ze voor je kunnen laten werken om dichterbij je dromen te komen. Hoe je jezelf aanzet tot actie, efficiënter werkt (meer doet in kortere tijd), meer energie krijgt en tevreden over jezelf en je gelukkiger voelt. Hoe je dit en misschien wel nog veel meer voor elkaar gaat krijgen, gaat MANIFESTEREN. Dan, dan is dit echt de cursus waar jij het liefste gisteren nog mee wilde starten!

Ja, deze cursus is online. EN er is véél ruimte voor LIVE contact met je coach Wendy.

Het werkboek geeft je overzicht, zodat je precies weet waar je staat, waar je naar toe werkt en de LIVE's zorgen ervoor dat je gaat bubbelen en voelt dat ALLES MOGELIJK IS!


Een eerdere deelnemer zei: "Ik ken Wendy van 1-op-1 begeleiding, waarin ze altijd diep inzoomt op wat jij nodig hebt en ze je AAN zet. Ook online kan zij dit super fijn. De cursus is zo leuk dat ik de les nooit uitstelde. Ik keek iedere nieuwe les weer uit naar de LIVE's. 


Meld je direct aan voor de wachtlijst voor deze life-changing cursus via het onderstaande formulier. Je krijgt als eerste alle informatie over de cursus en hebt als eerste de kans om in te schrijven.