Studiekeuze & AD(H)D/HSP

Hik je al een tijdje aan tegen het kiezen van je studierichting of studiekeuze?

  • Vind je het lastig om keuzes te maken?
  • Heb je geen idee wat je echt leuk vindt?
  • Of vind je juist zoveel leuk?
  • Weet je niet waar je goed in bent? Of wat echt goed bij je past?
  • Voel je je doelloos en is motivatie voor school daardoor ver te zoeken?
  • En heb je (kenmerken van) ADHD, ADD of HSP?

Als je jezelf herkent in het bovenstaande, dan is je zelfbeeld (nog) niet compleet en kan het inderdaad lastig zijn een studiekeuze te maken. Want als je jezelf nog niet kent, weet je ook niet wat er echt bij je past.

Tijdens studie(richting)keuze coaching gaan we samen op zoek naar wie jij bent, wat wil je en wat je kan. Door testjes, oefeningen en thuisopdrachten krijg je zicht op je interesses en de mogelijke studies die echt bij je passen.  In sommige gevallen begeleiden we een oriëntatiebezoek of organiseren we een (online) kennismaking met het beroepenveld. Hoe jouw traject er precies uitziet, bepalen we samen na het intakegesprek.

Go Go Go!

Is het de hoogste tijd om met je studieorientatie aan de slag te gaan, en een keuze te maken die écht bij jouw karakter past? En zou je hier mijn hulp bij kunnen gebruiken? Neem dan contact op via de onderstaande button.

 

VET MAKKELIJK: ONLINE AAN DE SLAG!

Laat je niet verleiden je studiekeuzeproces uit te stellen door de aanwezigheid van COVID-19. Online is ook een super goede mogelijkheid! We gaan dan samen online aan de slag met concrete opdrachten via e-mail, chat en beeldbellen.

Deze module komt binnenkort online beschikbaar.

Je kunt je hier alvast opgeven!