Jongeren

Pubers en jongeren zijn de leukste mensen van de wereld. Vind ik. Toch vinden ouders, docenten en veel zorgverleners jongeren maar ‘lastig’. En dat klopt als je niet weet hoe je ze écht kan bereiken. HZCP snapt hoe een puberbrein werkt en weet uit ervaring dat je met de juiste hulp zo ontzettend ver kan komen.

Waarom denk je dat topsporters, grote zakenmensen of politici een coach hebben? Omdat een coach je nét even scherper laat nadenken over jezelf. Over wie je bent en vooral over wat je wilt. Door de juiste vragen te stellen en alle tijd te nemen om naar jou te luisteren, helpt een coach je stappen te zetten die je alleen misschien niet zou nemen.

Jij bepaalt waar je mee aan de slag wil. Als je ontdekt hebt waar je goed in bent en wat je wilt, onderzoeken we samen hoe je dat kunt bereiken. En jouw coach gaat je ook helpen om stappen te zetten naar een toekomst die bij jou past. Zo zet je een stapje buiten je comfort-zone en ontdek je nieuwe werelden. Als jij het gevoel hebt dat je moeilijker je plek vindt in de maatschappij dan anderen, ben je bij HZCP van harte welkom.

En nee, je hoeft nog niet precies te weten wat je wil, mist of anders wil. Dat maakt helemaal niets uit. We komen er samen wel achter.

 

Is het tijd om dingen anders te gaan doen? En zou je hier mijn hulp bij kunnen gebruiken? Neem dan contact op via de onderstaande button.