PGB/ZIN

Hoofdzaak coachpraktijk is een officieel erkende beroepspraktijk en is aangesloten bij beroepsvereniging CAT.  Ook werk ik samen met de Gemeentes  Tilburg, Breda, Heusden en Best.  Dit houdt in dat (nieuwe) cliënten door de gemeente kunnen worden doorgestuurd naar Hoofdzaak coachpraktijk.

Kinderen met een Jeugdhulp-indicatie en volwassenen met een WMO-indicatie kunnen deze kosten uit hun PGB/ZIN betalen. Is er nog géén indicatie voor PGB/ZIN aangevraagd? Zet dan de aanvraag zo spoedig mogelijk in gang. Neem contact op met de Gemeente of met Hoofdzaak. Ik informeer je graag.

Kwam je kind eerder niet in aanmerking voor een PGB/ZIN en is deze behoefte nog steeds aanwezig? Neem dan alsnog contact op met het Gemeentelijke Toegangsteam en bespreek de behoefte aan begeleiding. De transitie van Jeugdhulp naar de Gemeente heeft er namelijk voor gezorgd dat er meer hulp beschikbaar is voor de doelgroep van Hoofdzaak. Voor jeugdhulp tot 18 jaar is het mogelijk zonder verwijzing te melden bij Hoofdzaak. We kunnen samen met u de aanvraag bij de gemeente indienen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.